• vasario
  • 11
  • 2014
  • V. Adamkaus sveikinimas Vienos pokylio 2014 dalyviams

    Vasario 8 d. Vilniuje įvyko tradicinis, labdarai skirtas Vienos pokylis. Šventės dalyvius sveikino kadenciją baigęs Prezidentas Valdas Adamkus. Kviečiame Jus susipažinti su pokylio dalyviams skirta prezidento kalba. 

    Jūsų Ekscelencija Austrijos ambasadoriau,

    Mieli ir gerbiami Vienos pokylio dalyviai,

    Viešnios ir svečiai,

    Siunčiu pačius šilčiausius ir nuoširdžiausius sveikinimus Jūsų sambūriui – visiems, kurie susirinko pabūti kartu, pasikeisti geromis emocijomis, pasilinksminti ir tuo pačiu – padaryti gerą ir naudingą darbą Lietuvai.

    Kalbu apie neatskiriamą Jūsų pokylio dalį – lėšų aukojimą kilniems tikslams. Šių metų susitikimas – ne išimtis: jame renkamos ir aukojamos lėšos vėliau taps rimta pagalba mažiesiems mūsų piliečiams, sergantiems sunkiomis ligomis. Tai – daugiau, negu medicinos įranga, negu ligoninių materialinė bazė, negu jose gydomų vaikų gerovė. Tai – didelė viltis kiekvienam laukusiam pagalbos ir tos vilties išsipildymas. Nuoširdžiai dėkoju Jums už troškimų pavertimą realybe, už tikrą ir nuoširdžią pagalbą mūsų mažiesiems ligoniukams, o kartu – ir jų tėveliams, jų šeimoms ir artimiesiems.

    Ačiū Jums ir kuo geriausios nuotaikos Vienos pokylyje bei kuo geriausios kloties visuose prasminguose Jūsų darbuose !

    Prezidentas Valdas Adamkus

    ____________________________________________

    VšĮ “Prezidento Valdo Adamkaus bibliotekos-muziejaus archyvas”. Cituojant būtina nurodyti šaltinį.